Banat Plus
Acasa » Evenimente » Concurs de fotografie „Timişoara mea”
Perioada: 03-17 Sep
Locatie: online
Fotografia a devenit o pasiune pentru mulţi dintre noi şi aparatul de fotografiat un prieten bun care ne face să vedem lumea din jurul nostru cu alţi ochi, să fim mai prezenţi şi mai atenţi la ceea ce ne înconjoară. 

Pentru cei care iubesc fotografia şi oraşul Timişoara, pentru cei care au descoperit-o prin intermediul fotografiei în perspective inedite, Organizaţia Merg în Banat lansează invitaţia de a partcipa la concursul cu tema „Timişoara mea”. 

Obiectivul concursului este de a descoperi şi promova o imagine vie, originală, actuală a Timişoarei, atât pentru locuitorii ei cât şi pentru turişti. Căutăm imagini care să arate Timişoara într-un fel nou, inedit, care să surprindă identitatea oraşului, potenţialul turistic, pulsul comunităţilor sale. 

Intervalul de participare la concurs este 3-17 septembrie 2015. Fotografiile câştigătoare vor fi desemnate de către un juriu specializat în perioada 18 - 21 septembrie 2015. Anunţarea câştigătorilor 23 septembrie 2015. Vernisajul expoziţiei şi premierea: 24 septembrie 2015.
În urmă jurizării se vor alege trei premii I, II şi III constând în accesorii foto. În urma concursului se va organiza o expoziţie de fotografie cu cele mai bune 30 de lucrari la Spațiul expozițional al Primăriei Timișoara, Piața Victoriei, numărul 5.
 
Pentru alte detalii legate de condiţiile de înscriere şi participare, formularul de înscriere, sau regulamentul concursului, se pot accesa următoarele link-uri:

Formular de înscriere
media/regulament.pdf.

Înscrierea la concurs se realizează trimiţând un număr de maxim 3 fotografii la adresa de email  redactie-timisoara@merg.in
Rezultatele concursului şi o selecţie de fotografii vor fi publicate pe site-ul www.merg.în/timişoara , şi pe pagina de facebook naţională Merg.În.România. 

Sunt invitaţi toţi fotografii amatori sau profesionişti! 
 


Share pe: