Banat Plus
Acasa » Despre noi » Despre noi
Ce va face Merg in Banat SRL?

Pornim de la premisa ca turistul modern nu mai cauta sa viziteze doar locuri, cladiri, muzee, ci mai degraba cauta specificul locului, dorindu-si experiente personale, unice, autentice. Turistii care viziteaza Romania nu cauta intotdeauna hoteluri fancy, cat cauta oportunitati de vizitare neconventionale. De exemplu, sunt zone unde se organizeaza tururi calare timp de o saptamana in care turistii innopteaza in case traditionale romanesti sau la stane, descopera diferite feluri de mancare precum si obiceiurile locului. Turistul e absolut fascinat de povesti, traditii, porturi populare, obiceiuri, dar acestea nu le gaseste in ghidurile turistice clasice si nici la agentiile de turism. Probabil este unul dintre motivele pentru care turistii ocolesc Banatul ca si destinatie pentru vacanta lor. Prin acest proiect si prin intermediul firmei Merg in Banat SRL ne dorim sa aratam o alta fata a Romaniei, implicit a Banatului. Avem o echipa de oameni pasionati, de oameni care cred in valoarea comunitatii si identitatii noastre din Banat, oameni care stiu sa descopere autenticul si sa-l promoveze. Cu siguranta avem o echipa frumoasa, de oameni care vor reusi prin fotografii, articole, povesti, reportaje, interviuri sa creeze un continut atractiv pentru turisti. Ne dorim de asemenea ca si localnicii sa isi descopere propriul oras si propria comunitate.

Cu toate acestea, consideram ca acest continut atractiv nu e suficient pentru ca un turist sa ia decizia de a vizita Timisoara. El mai are nevoie sa gaseasca pe aceeasi platforma de promovare si restul informatiilor cu privire la modul in care poate sa ajunga (zboruri directe, trenuri, autostrazi, etc.), serviciile medicale de care poate dispune in caz de nevoie, orarele de la muzee, galerii, concertele din oras, cluburi, viata de noapte, lucru pe care-l vom face tot noi, prin intermediul site-ului Merg in Banat. Pornim in acest proiect cu speranta ca si alti oameni impartasesc din viziunea noastra. Cu toate ca facem parte din
teritorii ramase in urma” in domeniul turismului putem deveni protagonistii dezvoltarii alternative. Dar pentru asta avem nevoie de inovare.

Merg in Banat isi propune sa fie puntea intre comunitatile pe care le va documenta si localnici/turisti.
Share pe: